Friday 4 November 2011

Greek hoteliers defrauded on the island of Crete by Polish tour operator.


Αξιότιμοι Ξενοδόχοι , Ξενοδοχειακοί Διευθυντές , Υπεύθυνοι κρατήσεων.

Νομίζω ότι το θέμα τα λέει όλα .

Επιτρέψτε μου να κρατήσω την ανωνυμία μου , έτσι ώστε να μην κατηγορηθώ για δυσφήμιση.

Αρχικά θα ήθελα να σας προειδοποιήσω κοινοποιώντας σε όλους εσάς την επικινδυνότητα της αναξιοπιστίας και παράνομη παράλληλα δραστηριότητας του
ΠΟΛΩΝΙΚΟΥ Τουριστικού Πρακτορείο 7ISLANDS με υπεύθυνο τον MICHAL GLOWA και PATRYK NOWAK.

Πρέπει δε να σας αναφέρω ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ότι ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ του πρακτορείου 7islands είναι ΙΔΙΟΙ και ανήκουν στον ΙΔΙΟ Πολωνικό Όμιλο εταιρίας με αυτούς που πριν λίγα χρόνια άφησαν ξεκρέμαστους και απλήρωτους δεκάδες ξενοδόχους στην Κρήτη αλλά και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα . Μόνο στην Κρήτη άφησαν απλήρωτα χρέη ύψος περίπου 2 δισεκατομμύρια σε δραχμές τότε .

Εδώ ταιριάζει η γνωστή ρήση (Άλλαξε ο Μανολιώς και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς).
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ :

Αυτοί οι <<ανώνυμοι ιδιοκτήτες >> μαζί με τον MICHAL GLOWA πρόεδρο του 7islands βρήκαν ποιο ευρηματικές - <<νόμιμες>> λύσεις για να αποσπούν μεγάλα Χρηματικά ποσά από συνεργάτες τους ξενοδόχους.

Όπως :
διαβάστε πίσω τα μικρά γράμματα των συμβάσεων allotment ότι δηλαδή σε περίπτωση που δεν πληροίτε η κατηγορία σας από τον ΕΟΤ (πχ. λόγου ανανέωσης ) αποσπά απροειδοποίητα το 30% του συνολικού τζίρου που έχετε διανύσει κατά την θερινή σεζόν.

Επίσης σε περίπτωση OVERBOOKING αποσπά υπέρογκα ποσά που δεν τα βάζει ο νους σας για παράδειγμα ενός ξενοδόχου που εδρεύει στα Χανιά -Κρήτης Και συγκεκριμένα τα Group Hotels Delfina SA (ΔΕΛΦΙΝΑ ΜΠΙΤΣ ΑΕ ) που τα στοιχεία τους είναι γνωστά απέσπασε περίπου 23.000 τάχα λόγου overbook ορισμένων δωματίων (7) που έγινε σε άλλα ξενοδοχεία ίδιας και ανώτερης κατηγορίας.

Επίσης στiς συμβάσεις allotment αναγράφει πίσω ότι σε περίπτωση διαφωνίας μπορεί να προσφύγει και σε πολωνικά δικαστήρια. Ο νοών νοείτω….

Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας αποκαλύψω ότι το εν λόγο πρακτορείο προωθήθηκε στο νησί μας το 2008-9 δυστυχώς από επώνυμο πράκτορα του Creta holiday(Ηρακλείου-Κρήτης), και από πρόεδρο συλλόγου Ρεθύμνου . Επίσης προωθήθηκαν και από άλλα μεγαλο-στελέχοι του τουρισμού μας και σε αλλά νησιά όπως Κω, Ρόδος , Κέρκυρα .

Δεν τους κατηγορώ αυτοί απλά την δουλειά τους ΚΑΝΑΝ δηλαδή και αυτοί αμείβονταν σε ποσοστό από τυχόν κρατήσεων ή εκδρομών που προέκυπταν από τα ξενοδοχεία σας .

Πιστεύω ότι στην τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε όσον αναφορά τον τουρισμό είναι σκόπιμο να ξε-μασκαρώνουμε αυτούς τους απατεώνες έστω και ανώνυμα δια μέσο του διαδικτύου η συλλόγων.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ελπίζω και στον μέλλον να υπάρξουν και από εσάς τέτοια μηνύματα με σκοπό την προειδοποίηση όλων μας.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Με εκτίμηση

Ανώνυμος ξενοδόχος

No comments:

Post a Comment

Social Exchange

Social Exchange